Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

ETSY'de En Çok Satılan Ürünler

Güncelleme Tarihi: 03.08.2023

İçindekiler;

ETSY’de en çok satılan ürünler dünyanın en büyük pazaryeri platformları arasında yer alan ve ETSY'de Satış Yapmak isteyen kişilerin en çok araştırdığı konudur. Kişiler ETSY’de en çok satılan ürünlere yönelmekte ve böylece artan talebi karşılayarak satışlarını artırmak istemektedir.

 

ETSY, el emeği özel ürünlerin satıldığı bir pazaryeri platformu olduğu için buradan satış yapacak olan kişilerin ürün ve hizmetlerini doğru bir şekilde seçmesi gerekmektedir. Çünkü satmak istediğiniz ürünler mağazanıza ve sattığınız ürünlere uygun olmadığı takdirde ürün satışlarınız olumsuz etkilenecek ve bu da satışlarınızın düşmesine neden olacaktır.

 

ETSY’de En Çok Satılan Ürünler adlı bu yazımızda ETSY’de ürün satmak isteyen kişi ve işletmeler için en çok talep gören ürünler hakkında bilgi vereceğiz. Siz de bu yazımızı inceleyebilir ve ETSY’de ne satılır sorusuna yanıt bulabilirsiniz.

 

EL Yapımı Takılar


ETSY'de En Çok Satılan Ürünler
 

ETSY’de satış yapmak gibi bir düşünceniz bulunuyorsa yönelebileceğiniz ürün grupları arasında el yapımı takıları düşünebilirsiniz. Çünkü ETSY’de en çok satılan ürünler arasında el yapımı takılar ilk sıralarda yer almaktadır.

 

Özellikle el yapımı takı satışı yapacak olan kişilerin yan hizmetler vererek satışlarını artırması mümkündür. Örneğin; yaptığınız takılara isim ekleme, harf ekleme gibi kişiselleştirme hizmetleri sunabilir ve böylece satışlarınızı artırabilirsiniz.

 

Takı Malzemesi

 

ETSY’de mağazası olan ve satış yapan kişilerin büyük bölümü üretecekleri ürünler için tamamlayıcı olan malzemelere ihtiyaç duyar. ETSY bu nedenle hem el yapımı ürünlerin hem de el yapımı ürün üretmeye yardımcı olacak malzemelerin satışının yapıldığı bir pazaryeri platformudur ve takı malzemelerine olan ilgi de ETSY’de bir hayli fazladır. Bu nedenle sizler de ETSY’den satış yapmak için takı malzemeleri tedariği sağlayacağınız bir mağaza açabilirsiniz.

 

Dijital Ürünler

 

Dijital ürünler, kişilerin indirerek kendi bastırabilecekleri ürünlere verilen isimdir. Son dönemlerde ETSY’de en çok satılan ürünler arasında yer alan dijital ürünler;

 
  • Fotoğraf
  • Davetiye
  • Excel Tablosu
  • Tasarım Tablo
  • Planner
 

Gibi ürün grupları ETSY’de satabileceğiniz ürünler arasındadır. ETSY’den dijital ürün satmak hem mağazanızın kargo maliyetinin azalmasını sağlayacak hem de operasyonel süreçlerinizi hızlandıracaktır.

 

Seramik Ürünler


Seramik Ürünler 
 

Seramik ürünler de ETSY’de en çok satılan ürünler arasında bulunuyor. Özellikle farklı tasarımlar ile üretilen;

 
  • Seramik tabak
  • Seramik Bardak
  • Seramik Mug ve Cup
  • Tütsü Altlığı
  • Lavabo
 

Gibi ürün gruplarına olan ilgi her geçen gün artış gösteriyor. Bu da aslına bakıldığında seramik ürün satışlarının artmasını sağlıyor. Siz de ETSY’den satış yapmak istiyorsanız seramik ürünler üretebilir ve böylece artan talebi karşılayarak ETSY’de mağazanızı ön plana çıkarabilirsiniz.

 

Ev ve Dekorasyon Ürünleri


Ev ve Dekorasyon Ürünleri
 

Türkiye’den ETSY’de satış yapan markaların yöneldiği bir diğer ürün grubu da ev ve dekorasyon ürünleridir. Çünkü yurt dışında yaşayan kişilerin büyük bölümü ev dekorasyonuna büyük önem vermektedir. Bu nedenle de kişiler internetten düzenli olarak ev ve dekorasyon ürünü alışverişi yapmaktadır.

 
  • Seramik biblolar
  • El yapımı tablolar
  • Mum
  • Vazo
  • Yastık ve Yastık Kılıfı
  • Tütsü ve Tütsülük
 

Gibi ürün gruplarına olan ilgi ETSY’de bir hayli fazladır. Kısacası bu ürünlerin ETSY’den daha fazla satıldığını söylemek mümkündür. Sizler de ETSY’den satış yapmak istiyorsanız ev ve dekorasyon ürünleri satabileceğiniz bir ETSY Mağazası açabilirsiniz.

 

Kişiselleştirilmiş Ürünler

 

İnternetten alışveriş yapan kişilerin büyük bölümü kişiselleştirilmiş ürünleri oldukça sever. Özellikle ETSY’de satış yapan birçok marka bireylerin kişiselleştirilmiş ürünleri sevmesinden dolayı onlara özel hissettirecek ürünleri satmayı tercih eder. Kişiselleştirilmiş;

 
  • Takı
  • Yastık Kılıfı
  • Tablo
  • Telefon Kılıfı
 

ETSY’de en çok satılan ürünler arasında yer alır. Etsy’de ne satılır diyorsanız sizler de kişiselleştirilmiş ürünlere yönelebilirsiniz.

 

İlgili İçerik; Kişiselleştirilmiş Pazarlama (Personalized Marketing) Nedir?
 

Çanta ve Cüzdan


Çanta ve Cüzdan
 

ETSY’de ne satılır diyorsanız yönelebileceğiniz ürün grupları arasında çanta ve cüzdanların da yer aldığını bilmeniz gerekir. Çünkü çanta ve cüzdan gibi tamamlayıcı aksesuarlar da ETSY’de en çok satılan ürünler arasında yer alır.

 

Özellikle bu kategoride ürün satışı yapmak isteyen ETSY satıcıları tasarım ve el işi çanta ya da cüzdanları satmayı tercih etmektedir. Deri tasarımlı ve el örgüsü çantalara olan talep ise bir hayli fazla olduğu için birçok satıcının bu ürünlere yöneldiğini söylemek mümkündür.

 

İlgili İçerik; Etsy Komisyon Oranları

 

Günlük ve Defterler


Günlük ve Defterler
 

Her ne kadar günlük tutmayı birçok kişi bırakmış olsa da hala bu kültürü devam ettiren ve günlük tutan birçok kişinin de olduğunu söylemek mümkündür. Genellikle günlük tutan kişiler yazdıkları kalem ve defterlere oldukça çok önem vermektedir.

 

ETSY’de en çok satılan ürünler arasında bu nedenle günlük ve defterlerin de yer aldığını söylemek mümkündür. Son dönemlerde ise bu ürünlerin satışını yapan mağaza sayısının arttığı da görülmektedir.

 

El Yapımı Kıyafetler


El Yapımı Kıyafetler
 

ETSY çoğunlukla el yapımı ürün satışının yapıldığı bir e-ticaret pazaryeri platformu olduğu için bu platform üzerinden kıyafet satışı yapmak isteyen kişi sayısı da bir hayli fazladır. Hazır giyim ürünleri ETSY’de satılamıyor olsa da aslına bakıldığında moda tasarımı ile ilgilenen kişilerin kendi el emeğiyle ürettiği kıyafetleri satabileceğini söylemek mümkündür.

 
  • El örgüsü yelek
  • Örgü kazak
  • Atı ve bere
  • Örgü çorap
  • Elbise
  • Şile bezi gömlek
 

Gibi ürün grupları ETSY’de en çok satılan kıyafetler arasında yer almaktadır. Siz de Etsy’de ne satılır diyorsanız bu ürünlerin satışını yapmak için ETSY’de mağaza açabilir ve gerekli çalışmaları yaparak satışlarınızı artırabilirsiniz.

 

Vintage Ürünler

 

ETSY’de satabileceğiniz ürün grupları arasında vintage ürünler de yer alır. Bu kategoride satış yapan kişi sayısının da her geçen gün artış gösterdiği bilinir. Genellikle vintage ürün satışı yapacak olan kişilerin en az 20 yıllık ürünleri buradan satabildiğini bilmeniz de oldukça önemlidir.

 
  • Vintage ayakkabı
  • Vintage mont
  • Vintage ceket
  • Vintage pantolon
  • Vintage kazak
 

Gibi ürünlere olan ilgi vintage ürünler kategorisinde en çok satılan ürünler arasında bulunmaktadır. Mağazanıza bu ürünleri ekleyebilir ve ilgili hedef kitleye ulaşarak sizler de ETSY’den satış yapabilirsiniz.

 

El Yapımı Güzellik Ürünleri


El Yapımı Güzellik Ürenleri
 

Genellikle daha sağlıklı bir yaşam sürdürmek isteyen kişilerin büyük bölümü kozmetik ürün seçerken doğal ve bitkisel ürünler kullanmayı tercih eder. Bu nedenle el yapımı güzellik ürünlerine olan talep de her geçen gün artış gösterir.

 

Özellikle Türkiye’den ETSY’de satış yapan kişilerin çoğunluğu kendi yörelerine özel bakım ürünlerini satmak için mağaza açmaktadır ve bu alanda artan talebi karşılayarak hızlı bir şekilde ETSY’de satışlarını artırmaktadır.

 

Mumlar


Mumlar
 

ETSY’de en şok satılan ürünler arasında yer alan bir diğer ürün grubu da mumlardır. Özellikle birçok uçucu yağın bir arada yer aldığı mumlar aromaterapi sağladığı için bu ürünlere olan ilgi bir hayli fazladır.

 

Sizler de ETSY’den satış yapmak için mağaza açacaksanız ürün olarak mum satışına yönelebilir ve böylece daha fazla satış yapma şansı yakalayabilirsiniz.

 

İlgili İçerik; E-ticarette Müşteri Arttırma Teknikleri

 

ETSY Entegrasyonuyla Satışlarınızı Yönetin


ETSY Entegrasyonuyla Satışlarınızı Yönetin
 

Hem e-ticaret siteniz hem de ETSY pazaryeri üzerinden satış yapmanızın mümkün olduğunu biliyor muydunuz? Evet şimdi siz de e-ticaret sitenizi Ticimax ile kurarak hem e-ticaret sitenizden hem de ETSY mağazanızdan satış yapabilirsiniz.

 

ETSY Çok Yönlü pazaryeri entegrasyonu sayesinde ürün ve hizmetlerinizi ETSY’den satabilir ve tüm satış süreçlerinizi tek bir panelden yönetebilirsiniz.

 

Ticimax ile çalışmak istiyorsanız demo talep formunu doldurabilir ve 15 günlük deneme süresinin ardından e-ticarette doğru adımlar atabilirsiniz. Ticimax ile ilgili daha fazla haber almak için Ticimax’ı Youtube, Instagram, Facebook ve Twitter üzerinden takip edebilirsiniz. Ayrıca e-ticaret ile ilgili kapsamlı bilgi almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax