Biz Sizi Arayalım

Merak ettiğiniz tüm sorularınız için iletişim bilgilerinizi girin,
uzman ekibimiz en kısa zamanda size yardımcı olsun!

Dilerseniz;

7/24 Müşteri Destek Hattı

0850 811 08 20

telefonumuzdan
bize ulaşabilirsiniz.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Paytr Nedir? Nasıl Başvuru Yapılır?

Güncelleme Tarihi: 10.05.2023

İçindekiler;

E-ticaret yapacak olan işletmelerin başarısında en etkili faktör online müşterilerine güvenli ve hızlı ödeme seçenekleri sunmaktır. PayTR ödeme hizmetleri müşterilerin e-ticaret sitelerinde güvenli ve hızlı bir şekilde online ödeme yapmaları için geliştirilen bir ödeme sistemidir. Paytr nedir dediğimizde ise sanal pos ve ödeme çözümleri sunan lisanslı bir ödeme kuruluşudur.

 

E-ticarete adım atacak işletmeler müşterilerine güvenli alışverişi online şekilde sunmalıdır. Tüketicilerin en çok tercih ettiği online ödeme seçeneklerinden biri olan kredi kartıyla ödeme bir e-ticaret sitesinde tüketicilerin mutlaka aradığı bir ödeme seçeneğidir.

 

Paytr ödeme hizmetleri, bankalara tek tek başvuru yapmanıza gerek kalmadan tüm bankalardan sanal pos ile ödeme almanızı sağlayan yüzde yüz yerli sermayeli bir kuruluştur.

 

İlgili İçerik: E-ticarette Fraud (Sahtecilik) Hakkında Bilmeniz Gerekenler

İlgili İçerik: E-ticaret Ödeme Sistemleri Hakkında 3 Önemli Başlık



Paytr Nedir? Nasıl Başvuru Yapılır?

 

PayTR Nedir?

 

PayTR, sanal pos ve ödeme çözümleri 12 yıldan bu yana gelişen teknolojilere entegre olarak güçlenen bir ödeme altyapısıdır.

 

Dijital yeniliklere göre sürekli optimize ettiği ve geliştirdiği yazılım ve kontrol mekanizmaları online mağazalarda işletmelerin güvenli alışveriş teminatını vermesini mümkün kılar.

 

PayTR, 2009 yılından bu yana hizmet verir ve binlerce e-ticaret sitesinin güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde ödeme almasını sağlar. Binlerce müşteriye kaliteli hizmet veren PayTR ödeme sistemi en çok tercih edilen bankalar ile entegrasyon hizmeti sağlayarak bankalara tek tek başvuru yapılmasına gerek kalmadan hemen satışa başlamanızı sağlar.



Paytr Nedir?

 

PayTR Özellikleri

 
  • Hızlı ve online başvuru yapabilme
  • Hızlıca sanal pos açılımı ile ertesi gün ödeme alabilme
  • Güvenli sanal pos özelliği
  • Tüm ödeme kanallarını tek bir entegrasyon ile sağlayabilme
  • Kolay, hızlı ve güvenli ödeme adımları sunma
  • Ödeme işlemlerinin e-ticaret sitesi panelinizden takip edebilme
  • Yurt dışı kartlardan kur dönüşüm kayıpları yaşamadan ödeme alabilme
  • Sanal pos aidatı ve gizli ücretlerin olmaması
  • Kontrol mekanizmaları ile sahteciliğin önüne geçebilme
  • Binlerce müşteri deneyimi ve 12 yıllık sektör tecrübesi


Paytr Özellikleri Nelerdir?

 

PayTR Sanal Pos Başvurusu Nasıl Yapılır?

 

PayTR sanal pos hizmeti almak istediğinizde bankalara tek tek başvuru yapmanıza gerek kalmadan en çok kullanılan bankaların sanal pos hizmetlerini PayTR ile toplu şekilde almanız mümkündür. Başvuru için PayTR sitesinden işletme adınız, işletme türünüz, e-posta ve telefon bilgilerinizi girerek ön başvuru oluşturabilirsiniz.

 

PayTR sanal poz hizmetinden yararlanmak isteyenlerin ilk olarak başvurularının onaylanması gerekmektedir. Sonrasında PayTR şu evrakları sizden isteyecektir;

 

Şirketler için gerekli evraklar;

 
  • Vergi levhası
  • Ticaret sicil gazetesi
  • Ortakların kimlik fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Banka hesap bilgisini teyit eden evrak
 

Şahıs işletmeleri için gerekli evraklar;

 
  • İmza beyannamesi
  • Vergi levhası
  • Banka hesap bilgisini teyit eden evrak
  • Kimlik fotokopisi
 

Ticimax PayTR entegrasyonu ile e-ticaret sitenizden hızlıca ödeme almaya başlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde sadece 2 saat gibi kısa bir sürede PayTR’den Sanal pos alabilirsiniz.

 

Paytr Sanal Pos Başvuru Yapılır?

 

PayTR Ödeme Nasıl Yapılır?

 
  • Müşteri sanal mağazayı ziyaret ederek satın almak istediği ürüne sepete ekler.
  • Satın alınacak ürün belirlendikten sonra ödeme sayfasına geçilir.
  • Ödeme bilgilerini doldurur.
  • Ödeme esnasında PayTR’a bir üyelik gerçekleştirmeden ödemeyi gerçekleştirir.
  • Ödeme işlemi güvenlik alt yapısı tarafından doğrulanır ve onaylanır.
 

PayTR sanal pos kullanan sanal mağazalar ertesi gün ödeme alma avantajına sahip olur. PayTR kullanan e-ticaret firmaları satış yaptıktan sonra tahsilat için günlerce beklemez Satış gerçekleştiren sanal mağazaların ödemeleri ertesi gün banka hesaplarına geçer.

 

İlgili İçerik: Sanal Pos Hakkındaki En Kilit 5 Başlık

 

Paytr Ödeme Nasıl Yapılır?

 

PayTR Anlaşmalı Bankaları Nelerdir?

 

PayTR’nin anlaşmalı olduğu ödeme kanallarını aşağıda sıraladık. Aşağıdaki kredi kartlarına taksitli ya da tek çekim seçenekleri sunabilirsiniz;

 
  • World
  • Axess
  • Bonus
  • Paraf
  • Advantage
  • CardFinans
  • Maximum
 

PayTR sanal pos hizmeti alanlar aidat ve gizli ücretlere maruz kalmazlar.

 

PayTR Komisyon Oranları



İş modeli ve ciroya göre, uygun PayTR komisyon oranları belirlenmektedir. PayTR sanal pos tercih etmek istediğinizde, ilgili kurumla iletişime geçerek komisyon oranları hakkında güncel bilgi alabilirsiniz.

 

İlgili İçerik: E-ticaret Entegrasyon Modelleri Nelerdir?



Paytr Komisyon Oranları Nelerdir?

 

PayTR Ödeme Sistemini Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

 

Tek entegrasyonla tüm kredi kartlarından güvenle ödeme almanızı sağlayan PayTR, online mağazaların müşterilerine güvenli ödeme sağlayarak satışlarını artırmasına katkıda bulunur. Sektör tecrübesi ve güvenli ödeme altyapısı sunan PayTR, hizmetlerini tercih eden sanal mağazalara pek çok avantaj sunar. Bunlardan birkaçını aşağıda sıraladık;

 
  • Ertesi gün ödeme avantajı: PayTR’yi tercih eden e-ticaret siteleri satış yaptıklarında tahsilat için günlerce beklemez. PayTR kullanıcılarına ertesi gün ödeme avantajı sunar. PayTR hizmeti alan işletmeler satış yaptıklarında ödemelerini ertesi gün banka hesaplarından kullanabilirler.
  • Hızlı başvuru: PayTR online ve hızlı başvuruyu mümkün kılar. Tüm evrak ve başvuru Farklı ödeme seçenekleri bir arada: Sanal pos ve ödeme çözümleri sunan PayTR e-ticaret sitelerine; ön ödemeli, yurtdışı kart seçenekleri gibi pek çok alternatif ödeme kanalını da beraberinde sunar.
  • işlemleri online olarak gerçekleştirilir. Başvurunuzu yaptıktan sonra, PayTR sanal posunuz sadece 2 saat içerisinde aktif olur ve sanal mağazanızdan ödeme almaya başlayabilirsiniz.
 

Ticimax gelişmiş e-ticaret altyapısını tercih ettiğinizde PayTR’ın ödeme entegrasyonu ile hızlıca sanal mağazanızdan satışa başlayabilirsiniz. Ticimax PayTR hızlı başvuru ile pek çok avantaj ile hemen satışa başlayabilirsiniz.

 
  • Tek tek başvuruya gerek kalmadan zahmetsiz sanal pos: PayTR ödeme sistemlerini tercih ettiğinizde tek kanaldan ihtiyacınız olan bankaların sanal posuna anında ulaşmanız mümkündür. Zamandan tasarruf ettiren ve zahmetsizce güvenli alışveriş sağlayan PayTR ile en çok tercih edilen bankaların sanal poslarını kolayca sanal mağazanıza entegre edebilirsiniz.
  • Alternatif ödeme seçenekleri ile müşteri kaybına son: Online alışverişte tüketiciler kredi kartı ile ödemeyi sıkça tercih eder. PayTR ile müşterilerinize; taksitli, tek çekim, puanla ödeme gibi seçenekler sunabilirsiniz.
  • Oluşabilecek bir sahteciliğin önüne geçin: Online alışverişte tüketiciler güvenli bir şekilde alışveriş yapmayı ve bilgilerinin güvenliğinden emin olmak isterler. PayTR ödeme hizmetleri müşterilerinizin kart bilgilerini gelişmiş ve tam donanımlı ödeme altyapısı ile korumaya alır. Yapay zeka sistemi sahteciliğin önüne geçmek için özel olarak geliştirilmiştir ve 7/24 müşteri bilgilerini korur.
  • Modern ve mobil uyumlu ödeme sayfası: Ödeme sayfaları müşteri deneyimini etkileyen alanlardır. Ödeme sayfalarının mobil uyumlu, sade ve anlaşılır olarak tasarlanmış olması önemlidir. PayTR ödeme sayfanızı istediğiniz şekilde tasarlamanızı mümkün kılar.
  • Hızlı ve kesintisiz ödeme işlemleri: PayTR ödeme hizmetlerini tercih ettiğinizde online mağazanızdan 7/24 kesintisiz ödeme alabilirsiniz.
 


Paytr Avantajları Nelerdir

 

Ticimax E-ticaret Paketleri ile PayTR Avantajlarından Yararlanın!

 

E-ticaret sitesi açtığınızda bir ödeme kuruluşu ile anlaşarak zahmetsiz bir şekilde tüm bankaların sanal poslarını kullanmaya başlayabilirsiniz. Ticimax PayTR işbirliği ile sanal posunuz 2 saatte açılır ve tek entegrasyonla tüm kredi kartlarından ödeme almaya başlayabilirsiniz.

 

Ticimax altyapısı ile e-ticaret siteniz kurulduktan sonra tüm PayTR sanal pos işlemlerinizi ve düzenlemeleri paneliniz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Sanal mağazanızda PayTR ödeme hizmetleri kullanmaya başlayabilmek için başvuru alanından formu doldurmanız yeterlidir.

 

 

Ticimax E-ticaret paketleri ile ilgili kapsamlı bilgiler almak için 0850 811 08 20 numaralı telefonu arayabilir ya da 15 gün ücretsiz inceleme yapabilmek için e-ticaret demo formunu doldurabilirsiniz.

 

 

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir:

 

E-ticaret Siteleri 1 Ocak'tan İtibaren Vergiden Muaf

 

E-ticaret Sitesi Kurmak İçin Gerekenler (2021 Yeni)

 

E-Ticarette Başarıyı Yakalamak İsteyenler İçin 10 Adım

 

Girişimciler Neden E-Ticaret Sitesi Kurmalı?

Yazar: Pınar Keleş

Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.) TİCİMAX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.’ye ait olup, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

15 Gün Ücretsiz Deneyin

Devlerin kullandığı e-ticaret alt yapısının 15 günlük demosu hemen mailinize gelsin.

Şirketimize sağladığınız kişisel verilerin, Aydınlatma Metnimizde yer alan değerler ile sınırlı ve ölçülü olmak kaydı ile ve 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu tacir ilişkisi kapsamında rızanıza dayanarak işlenebileceğini ve “Hemen Demoyu İnceleyin” butonuna basarak kişisel verilerinizin Aydınlatma Metninde belirtilen kapsamlarda işlenmesine izin vermiş olacağınızı hatırlatmak isteriz.

Kişisel verileriniz işlenmesine ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için Ticimax Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Aydınlatma ve Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
İlgili Yazılar Yeni Yazılar Popüler Yazılar
Adres : Allianz Tower Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:1 34750 Ataşehir/İstanbul  /  Çağrı Merkezi : 0850 811 08 20  / 
© 2005-2024 Ticimax E Ticaret Yazılımları ve E Ticaret Paketleri / Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş. Her Hakkı Saklıdır.
BİZE ULAŞIN
Ticimax