Hasan Önal
T.C. Ticaret Bakanlığı E-İhracat - Dijital Pazarlama Daire BaşkanıT.C. Ticaret Bakanlığı E-İhracat, Dijital Pazarlama Daire Başkanı Hasan Önal'ın katılımıyla gerçekleşecek eğitimde; Türkiye'deki işletmelerin e-ihracat süreçlerinde yararlanabileceği destekler, başvuru süreçleri ve dikkat edilmesi gereken noktalar doğrudan Bakanlık perspektifiyle aktarılacak.
E-ihracata başlamak veya mevcut e-ihracat operasyonlarını büyütmek isteyen işletmeler için, e-ihracat desteklerini ve global pazarlara açılma fırsatlarını ele alacağımız bu özel eğitimi kaçırmayın.
Hasan Önal
T.C. Ticaret Bakanlığı
E-İhracat, Dijital Pazarlama Daire Başkanı
Eğitim kapsamında;
T.C. Ticaret Bakanlığı E-İhracat, Dijital Pazarlama Daire Başkanı Hasan Önal, katılımcıların e-ihracat destekleri ve süreçleriyle ilgili merak ettiği soruları yanıtlayacak.
Damla Vuranok
Ticimax
Head of Product Development
Ticimax ekibi tarafından gerçekleştirilecek bu bölümde, bir işletmenin e-ihracata hazırlanırken ihtiyaç duyduğu teknolojik altyapı ve operasyonel süreçler ele alınacak.
Cenk Çiğdemli
Ticimax
CEO
Abdullah Özkan
Karaköy Güllüoğlu
E-Ticaret Müdürü
Uzun yıllardır Ticimax altyapısını kullanan Karaköy Güllüoğlu'nun e-ihracat yolculuğu ve bu yolculukta edindiği deneyimler paylaşılacak.
E-ihracata başlamayı planlayan işletmeler, halihazırda yurt dışına satış yapan ve operasyonunu büyütmek isteyen markalar, devlet desteklerinden daha etkin yararlanmak isteyen e-ticaret işletmeleri ve yeni pazarlara açılmayı hedefleyen girişimciler.